Olivér
4 °C
8 °C

Kiskutyán segít Rogán Antal luxushátizsákja

2013.04.26. 17:48 Módosítva: 2013-04-26 18:17:27
Rogánt annyira támadták luxuscikkei miatt, hogy a hátizsákot végül felrakta a Vaterára. A jótékony célú aukció egyik aktív résztvevője a Zóna Taxiról és a Citadella oldalában folytatott szabálytalan építkezéséről ismert vállalkozó.

Veres István esélyes arra, hogy Rogán Antal luxushátizsákjának tulajdonosává váljon. A politikus azok után tette fel a Vaterára a darabot, hogy a neten a rezsicsökkentéses kampány ürügyén mém lett az újonnan nagyjából 400 ezer forintba kerülő Luis Vuitton-zsákban pakolászó Rogán.

A politikus a pénzt egy gyermekét egyedül nevelő V. kerületi édesanyának kívánja adni, aki sok százezres tartozást halmozott fel, és kilakoltatás fenyegeti.

A Vaterán az édesanya megsegítésére a Citadella teraszépítéses botránya, és a ferihegyi Zóna Taxikat 2006-2010 közt üzemeltető Veres István az egyik nagy esélyes, nem sokkal 200 ezer forint alatt még az ő ajánlata vezetett, de most 205 ezer forinton épp nem.

„Segíteni szeretnénk, ezért licitálunk a táskára” – mondta az Indexnek Veres, hangsúlyozva, hogy nem magánemberként, hanem internetes rádióján keresztül licitál. Mint elmondta, egyszerűen segíteni akar a hölgyön ezzel a vásárlással, és kizártnak tartja, hogy hordaná. „Nem érzem, hogy női Louis Vuitton-táskával kellene nekem járnom.”

A vállalkozó hangsúlyozta, hogy a segítség a lételeme, így a napokban a rádióján keresztül egy „nagyon aranyos kis francia bulldogot” mentettek meg.

Veres István elképzelhetőnek tartja, hogy a táskát további aukcióra bocsátja, és a pénzből további kiskutyákat ment meg.

A bankautomata-biznisszel induló, a Kádár-villával ügyeskedő, a Citadellán illegális teraszt üzemeltető, végül a Zóna taxi miatt elítélt vállalkozóról itt olvashat rövid, kiskutyákat nem említő portrét.

Mivel a Vaterán folyik a küzdelem a sok izgalmat megélt zsákért, előfordulhat, hogy cikkünk olvasásakor éppen nem Veres István neve jelenik meg nyertesként.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?