Alföldi pert nyert a jobbikosok ellen

2013.04.26. 13:11 Módosítva: 2013.04.26. 13:20

Pert nyert Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója Lenhardt Balázs és Szávay István jobbikos képviselők ellen. Szávay és Lenhardt a Nemzeti Színház előtt még 2010 decemberében tartottak tüntetést, ahol becsületsértő kijelentéseket tettek. A bíróság bocsánatkérésre kötelezte Szávayt és Lenhardtot, és anyagi kártérítést is megítélt Alföldinek.

Novák: Alföldinek a szerencse sem mer hátat fordítani

A tüntetésen Szávay István azt mondta: "Alföldi Róbert kirakata és megtestesítője mindannak a mocsoknak szemétnek, mindannak a keresztény- és magyarellenes gondolatvilágnak, amelyet az elmúlt 20 év liberális kulturdiktatúrája az országra kényszerített", Lenhardt pedig "beteg, perverz embernek" nevezte a színház igazgatóját.

A demonstráción körülbelül ötvenen voltak. A Jobbik demonstrációjával közel egy időben többen a főigazgató mellett szimpátiatüntetést is tartottak az épület másik oldalánál.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla