Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Száz rendőr keresi a szentendrei lövöldözőt

2013.04.28. 10:52
Miklós József
Miklós József
Fotó: Police.hu

Továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 49 éves szentendrei férfit, aki 2013. április 26-án, a hajnali órákban előzetes szóváltást követően többször rálőtt élettársára, majd ismeretlen helyre menekült. A sérült nőt a mentők kórházba szállították.

Miklós József a bűncselekményt követően fekete pólóban és terepmintás térdnadrágban egy Jaguár XF típusú, sötétszürke személyautóval hajtott el szentendrei házukból. Az autó forgalmi rendszáma: MHV-758.

Miklós József 175-180 cm magas, erős testalkatú, fekete, félhosszú hajú, fehér bőrű, kék szemű. Bal felső karján nonfiguratív, hátán egy kalóz mintájú tetoválás található. A férfit a rendőrség és társszervei, valamint a Terrorelhárítási Központ munkatársai nagy erőkkel keresik.

A rendőrség kéri, hogy aki Miklós József tartózkodási helyével  kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályát a 06-1-443-51-22-es telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a rendőrség ingyenesen hívható 107-es illetve 112-es hívószámain.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!