Arnold, Levente
17 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

A komondoros Balogh fia is trafikos lehet

2013.05.01. 09:12 Módosítva: 2013.05.01. 09:21

A fülöpházai dohánykoncessziós pályázat nyertese Liptai Szabolcs Richard lett. Balogh József fideszes parlamenti képviselő vagyonnyilatkozatából pedig az derül ki, hogy a vele élő egyik gyermekét Liptai Szabolcsnak hívják – írja a hír24.hu. Liptai a képviselő nevelt fia, egy interjúban azt mondta róla: „közös gyerekünk. Illetve örökbefogadott. Velünk él.”

A politikus, aki egyben Fülöpháza polgármestere is, a napokban azzal került a hírekbe, hogy mostani élettársa azt állítja, megverte őt. A nőt jelenleg kórházban ápolják. Baloghról volt felesége is azt mondta, hogy rendszeresen verte őt, még akkor is, amikor terhes volt.

A  politikus szerint az történhetett, hogy egy hétvégi lakodalom után, hazaérkezéskor az asszony átesett a család vak komondorán. Ami biztos: a nő a kecskeméti kórházban fekszik, az intézmény feljelentést tett. A képviselővel készült interjúból az derül ki, hogy a komondoros történetet épp vele élő nevelt fiától, „Szabikától” hallotta. Balogh elmondta a fiú 31 éves és örökbefogadott gyermeke.

Kedden megírtuk, hogy Balogh volt felesége azt nyilatkozta, volt férje 25 évi házasságuk alatt folyamatosan bántalmazta. Többször annyira elverte, hogy több csontja is eltört.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!