Olivér
5 °C
8 °C

Henteskéselés az óbudai piacon

2013.05.08. 10:31 Módosítva: 2013-05-08 10:46:09

Késelésbe torkollt egy vita két hentes között az óbudai piacon – értesültünk helyszíni forrásokból. A helyszínelés jelenleg is tart a Kórház utcai piacon. A BRFK sajtóosztálya későbbre ígért tájékoztatást. Szemtanúk szerint a hentes egy 18-as késsel támadt kollégájára, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Állítólag a tarjaszeletelésen vesztek össze.

A Velvet szerint a szurkálás az üzlet hátsó részén történt. A helyszínelő rendőrök nem akartak arról nyilatkozni, hogy milyen súlyos sérülésekkel szállították a megszúrt hentest kórházba, de úgy tudni, a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy nem tudta saját lábán elhagyni a helyszínt, a mentőknek kellett elszállítaniuk.

A piacon dolgozók szerint nagyon peches helyzet volt, hogy egy felfokozott vita végén pont kéznél volt egy nagy kés. Az árusok azt mondták, korábban nem volt jellemző a hangos szóváltás a hentespult dolgozói között, nem régóta érlelődött a szurkálás, hanem a vita hevében történt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?