Elismerte tettét a ketrecharcos gyilkosa

2013.05.22. 11:11 Módosítva: 2013.05.22. 11:19

Elismerte felelősségét a Pécsi Törvényszéken kezdődött büntetőperben az a férfi, aki késsel szíven szúrta egy bár biztonsági őrét tavaly nyáron. F. László 2012. augusztus 18-án a pécsi Maxi Clubban a 21 éves Böröcz Dánielt, a PVSK dzsúdósát, a Pécsi Küzdősport Egyesület versenyzőjét szúrta le, aki ketrecharcosként is ismert volt.

F. László azt állította, hogy a szórakozóhelyen nem akarták kiszolgálni, a biztonsági őr pedig többször bántalmazta is őt. A vádirat szerint a két férfi többször is egymásnak esett. Ugyan a vendégeknek többször sikerült kibékíteni őket, F. László elővette tőrkését és a bárszékkel védekező biztonsági őrt szíven szúrta.

A fiatalember a helyszínen életét vesztette. Gyilkosa elmenekült, ismerőse és annak rokona segítségével négy napig bujkált a hatóságok elől. Végül a Terrorelhárítási Központ munkatársai fogták el egy pécsi kertvárosi lakásban.

Az ügyészség emberöléssel vádolja a 42 éves, testi sértés, orgazdaság és egyebek mellett bélyeghamisítás miatt már többször büntetett, nagykozári férfit.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport