2024. június 23. 21:00
Svájc
Németország
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 23. 21:00
Skócia
Magyarország

Délutáni borzasztó híreink

2013.05.22. 17:35 Módosítva: 2013.05.22. 17:36

Baleset miatt nagy torlódás alakult ki szerda délután Budapesten, a XIV. kerületi Thököly úton.A Thököly út és a Róna utca sarkánál egy autó - eddig tisztázatlan körülmények között - felborult. A helyszínen rendőrök irányítják a forgalmat, és a tömegközlekedési járművek is terelt útvonalon közlekednek. A baleset helyszínéről egy sérültet vittek kórházba.

Rablás, kifosztás és garázdaság miatt emelt vádat egy 22 éves férfi ellen az ügyészség, az az Ózdi Járásbíróság pedig hat év börtönre ítélte. A férfi 2012 augusztusában egy vele italozó fiatalkorútól előbb pénzt követelt, majd a kerékpárját is. Ötszáz forintot kapott, a biciklit pedig azután vitte el, hogy kétszer combon szúrta a fiút.  A vádlott és védője felmentésért és enyhítésért fellebbezett.

A nyugat.hu szerint munka közben ért baleset egy férfit szerda délelőtt a Vas megyei Egyházasrádócon. Egy elektromos vezetéket akart átvezetni a Kossuth utca aszfaltrétege alatt, de fúrógépe elkapta a lábát, és súlyosan roncsolta. A fiatalember egy munkagödörben dolgozott, a körmendi tűzoltók segítettek kiemelni, a mentők pedig a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport