Elismerte bűnösségét a pécsi gyilkos

2013.05.22. 20:29

Elismerte bűnösségét F. László, aki a vád szerint tavaly szúrt le és ölt meg egy biztonsági őrt Pécsett, írja a bama.hu. A férfi a Pécsi Törvényszéken tett beismerő vallomást. A szórakozóhelyen nem akarták kiszolgálni, emiatt szólalkozott össze a biztonsági őrrel, aki szerinte bántalmazta.

A gyilkosság előtt F. és az áldozat többször összeszólalkozott, verekedtek is, de közös ismerőseik többször kibékítették őket. Ugyanazon az estén még sétáltak is a városban. F. László ekkor lefeküdt aludni a szórakozóhely egyik csendesebb részén, de állítása szerint későbbi áldozata többször is megütötte, cigarettát követelt tőle. A vádlott elmondása szerint ellenfele egy bárszékkel támadt rá, ő pedig ugyancsak azzal védekezett.

„Újra és újra nekem támadt, szidalmazott” – mondta a vádlott. „És akkor eszembe jutott, hogy a zsebemben ott a kés. Nagyon gyorsan történt minden, ő fejen talált a székkel, én megszúrtam”, mondta.

A vádlott a bűncselekmény elkövetése után elmenekült, négy napig keresték a rendőrök, végül egy lakásban fogták el . Akkori hírek szerint közvetlenül elfogása előtt öngyilkossággal próbálkozott, de nem sebesült meg súlyosan.

A nagykozári illetőségű F. László az előzetes letartóztatás alatt házasodott össze élettársával. A vádlott büntetett előéletű, többek között testi sértésért, orgazdaságért és bélyeghamisítás miatt is elítélték már.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport