2024. június 16. 15:00
Lengyelország
Hollandia
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia
Dánia
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia

Felmentettek két nemzetbiztonsági vezetőt

2013.05.23. 19:20

Felmentették beosztásából Horváth József vezérőrnagyot, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgató-helyettesét és Szendrei Zsolt műveleti igazgatót – derül ki Hende Csaba honvédelmi miniszternek egy írásbeli kérdésre adott válaszából.

A minisztert Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció független képviselője – korábbi honvédelmi államtitkár – kérdezte, arra hivatkozva, hogy információi szerint Horváth Józsefet és Szendrei Zsoltot április 30-ai hatállyal felmentették beosztásából.

Hende Csaba a parlamenti honlapon közzétett válaszában azt írta: Horváth József három évre vállalta a megbízatást, ez idén lejárt. Szendrei Zsolt felmentésének részleteiről viszont annak „szakmai volta miatt″ nem adott tájékoztatást.

Horváth József 2010 nyarán lett a katonai elhárítás főigazgató-helyettese. A szocialisták azért bírálták kinevezését, mert korábban az UD Zrt. vezetője volt.

Mi már korábban megírtuk, hogy most érdemes titkosügynöknek jelentkezni, mert üres státuszokat próbálnak betölteni a titkosszolgálatok. A házasságon kívüli szex és az alkalomszerű droghasználat sem akadály, de aki könnyen zsarolható vagy nehezen tudja a Kamaz-motorok között kiszúrni az ukrán tankokat, hamar ki fog hullani a rostán.