Volt állatorvos lehet a pécsi gyilkos

2013.05.23. 10:32 Módosítva: 2013.05.23. 14:50

Csütörtökön reggel a pécsi Melinda utca egyik társasházában egy férfi késsel nekirontott egy nőnek és egy férfinak. A 44 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a bama.hu. A portál szerint volt férje több mint 100 késszúrással végzett a nővel.

A sebesült férfit a mentők kórházba vitték. A támadó indítéka egyelőre ismeretlen. A Baranya megyei rendőrség emberölés megalapozott gyanújával indított eljárást.

A rendőrök néhány órával a bűncselekmény elkövetése után azonosították a gyilkosság gyanúsítottját. A 42 éves férfit körözik, nevét és fényképét a rendőrség honlapján tették közzé.

Dr. L. N. T. egy korábbi felvétel szerint hatósági állatorvosként dolgozott Budapesten, de a bama szerint Pécsen nem tudott a szakmájában elhelyezkedni, hidegburkolóként dolgozott.

A bama szerint a pár viszonya a férfi budapesti távolléte alatt sem volt felhőtlen, sokat veszekedtek. A férfi állítólag azután is zaklatta a nőt, hogy elváltak, ezért új élettársa mindenhova elkísérte. A nő Melinda utcai lakása előtt találkoztak össze csütörtökön a lépcsőházban, itt rántott kést a férfi.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport