Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Megégtek a tűzoltók az új ruhában

2013.06.14. 17:00

Megsérültek az új, magyar gyártmányú ruhát tesztelő tűzoltók egy gyakorlaton pénteken. A Lánglovagok tudósítása szerint az új ruhát viselő tűzoltók sokkal rövidebb ideig bírták a magas hőmérsékletet, mint a korábban használt ruhát viselő társaik.

Az új ruhákat januárban mutatták be, de Budapesten hamar ki is vonták őket a használatból, mert azok egy korábbi teszten is elbuktak. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság akkor tagadta, hogy problémák lennének az új ruhákkal.

Az újabb próbára pénteken került sor, amikor egy több száz fokra hevített konténerbe mentek be tűzoltók az új, és az eddig használt ruhákat viselve. Az új ruhát viselő egyik tűzoltó a vállán, társa pedig a térdén sérült meg.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport