Bernát, Felícia
EUR 383,98 Ft
USD 363,78 Ft
8 °C
30 °C

Megvan a budapesti gyújtogató

2013.06.18. 11:06

Őrizetbe vette a rendőrség azt a fiatal férfit, aki múlt péntek óta két autót és két motorkerékpárt gyújtott fel a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel. A 23 éves tiszaszigeti férfi múlt péntek hajnalban a XI. kerületi Hengermalom úton egy parkoló kabrió vászontetejét gyújtotta meg, az autó utastere teljesen kiégett. Három nappal később az ugyancsak a XI. kerületben található Szabolcska Mihály utcában egy autó kipufogócsövébe gyűrt bele papírt, és azt gyújtotta meg, végül hétfőn az Ulászló utcában parkoló két motorkerékpár benzincsövét kitépve lobbantotta lángra a szivárgó üzemanyagot.

Az MTI szerint egyetemistaként a fővárosban tanuló férfit végül lakossági bejelentésre fogták el a kelenföldi rendőrök. A felgyújtott járművekben és a körülöttük parkoló autókban keletkezett kár felmérése még folyamatban van.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek