Kamurablással akarta visszaszerezni a csaját

2013.07.11. 13:47

Cegléd utcáján, július 4-én este fél 8-kor sétálgatott egy fiatal férfi, amikor három ismeretlen támadta meg. Először szidalmazni kezdték, aztán az egyikük váratlanul arcon is ütötte. A 25 éves szentkirályi áldozat az ütéstől a földre esett és elveszítette az eszméletét. Amikor magához tért észrevette, hogy elvették tőle a pénztárcájában lévő 25 ezer forintot. Legalábbis ezt állította, amikor a Ceglédi Rendőrkapitányságon feljelentést tett.

A rendőrség az ügyben nyomozni kezdett, helyszíni szemlét tartottak, tanúkat hallgattak ki, még nyomkövető kutyákat is bevetettek. Az így gyűjtött információk viszont ellentmondásosak voltak a sértett vallomásával, ezért július 9-én újra kihallgatták a bejelentőt. Ekkor kiderült, valójában nem is történt semmiféle incidens.

A férfi bevallotta, nem érte atrocitás, csak azért tett feljelentést, hogy a barátnője végre figyeljen rá. Mint mondta, párkapcsolati problémáik voltak. Végül a rendőrség jelentette fel a hazudós férfit, hamis vád, hamis tanúzás és a hatóság félrevezetése miatt – írta a police.hu. Azt nem tudni, hogy a barátnő mit szólt az ügyhöz.