Polgármesterek szervezkednek az EU ellen

2013.07.15. 11:51

Felhívást tett közé a bajai járás polgármestereinek egy csoportja, amelyben támogatásukat fejezik ki a Tavares-jelentésre válaszul a parlamentben július 5-én elfogadott határozat mellett.

A felhívás szövege szerint

A bajai járás polgármestereinek döntő többsége támogatja a parlamenti határozatot, mélységesen felháborodva a Tavares jelentésben felhozott vádakon, és visszautasítja az Európai parlament által meghozott határozatot, mellyel az Eu parlament túllépte hatáskörét.

Kiáll Magyarország szuverenitásának megőrzése mellett.

Nem kell a Magyar népet megvédeni saját magától egyetlen külföldi grémiumnak sem, tud dönteni saját sorsáról, el tudja dönteni mi az ami jó neki, erre lehetősége lesz a jövő évi parlamenti választásokon.

A felhívás a fentiekben idézett része sem szűkölködik helyesírási hibákban (Eu, Magyar stb.), de az igazi tobzódás csak ezután következik:

álljanak ki Magyarország függetlensége mellett, mutassuk meg, hogy ez nem párt politikai kérdés, hanem nemzeti ügy, amibe összetudunk fogni, és ki tudunk állni nemzeti értékeink, nemzeti érdekeink mellett.

A felhívást Bencsik András, a Békemenet egyik szervezője is közzétette Facebookon, eddig tizenöt polgármester csatlakozott hozzá.