Elkapták az akasztói gázolót

2013.07.21. 18:11 Módosítva: 2013.07.21. 18:11

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság eljárást indított segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt G. Ferenc 27 éves akasztói férfi ellen, írja a police.hu.

Akasztó belterületén, a Szent István utcában közlekedési baleset történt 2013. július 21-én 6 óra 15 perc körüli időben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy teherautó eddig tisztázatlan körülmények között elgázolta a vele azonos forgalmi sávban, elektromos kerekesszékkel közlekedő 71 éves akasztói nőt.

Az ütközés következtében a kerekesszék felborult, a benne ülő idős asszony az úttestre esett és megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Viszont az akkor még ismeretlen gázoló sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A police.hu az ezt követő eseményekről azt írja, hogy, a "balesetet okozó személy kilétének és tartózkodási helyének megállapítása érdekében az egyenruhások széleskörű adatgyűjtő munkát végeztek, ami másfél órán belül eredményre vezetett."

A kiskőrösi rendőrök ezután G. Ferenc, 27 éves akasztói férfit elfogták, majd gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették.