Halálos balesetek vasárnapra virradóan

2013.07.21. 07:59

Meghalt egy fiatal nő autóbalesetben, Bács-Kiskun megyében, az 5151-es számú úton – közölte a megyei rendőrkapitányság a rendőrség honlapján. A baleset szombaton késő este történt.

A tájékoztatás szerint egy személygépjármű, eddig tisztázatlan körülmények között, lesodródott az úttestről, majd egy fának ütközött. A gépkocsiban két személy utazott. Egyikük, egy 19 éves csávolyi nő a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A gépjárműben utazó másik személyt, egy 27 éves érsekcsanádi férfit sérülései miatt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Egy ember meghalt, egy másik pedig megsérült, amikor autójukkal villanyoszlopnak ütköztek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tyukod belterületén vasárnap reggel. A police.hu szerint a gépkocsiban utazó két személy közül egy 15 éves porcsalmai lány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gépjárműben utazó másik személyt, egy 27 éves porcsalmai féfit sérülései miatt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Az ütközés olyan erejű volt, hogy a villanyoszlop kidőlt a helyéről, a vezetékek pedig leszakadtak, utóbbiakat a szolgáltató szakemberei áramtalanították. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport