Autós üldözés és lövöldözés a Peterdy utcában

2013.07.22. 11:58 Módosítva: 2013.07.22. 13:10

A budapesti Peterdy utcában üldözés után a rendőrök kilőtték egy autó kerekét. Szem- és fültanúk szerint két rendőrautó üldözte a piros Seatot, majd a Peterdy utca és a Murányi utca kereszteződésében egy lövéssel állították meg. Az eset háromnegyed 11 körül történt, a helyszínelés még mindig tart, az autót két rendőrautó veszi körül, a Peterdy utcát lezárták.

A rendőrség közleménye szerint a járőrök lakossági bejelentés után, lopás gyanúja miatt akartak igazoltatni egy körözött férfit, aki az ellenőrzés elől autóval elmenekült. A férfi járművének kerekét a rendőrök kilőtték, ezután a férfi tovább menekült gyalog, de a Peterdy utcában elfogták. Személyi sérülés nem történt.

tumblr mqc2zbQAmK1qzjtj5o1 500
Fotó: Valami / Tumblr

A Valami tumblr gazdája látta és le is fotózta azt a jelenetet, amikor a rendőrök épp elkapták az autó vezetőjét. Ezt írja: "jöttünk haza a bringaszerelőtől és a dembinszkyben egy rendőr kiabált, hogy szálljon ki! egy piros autóval elindult egy kopasz nagydarab pasi a rendőr elővette a pisztolyát és üvöltött, hogy szálljon ki!! az autó gázt adott és elindult a rendőrök szirénázva utána és lőttek az autóra, az meg a környező kis utcákban menekült, először egy aztán kettő később 3 rendőrautó szirénázva üldözte, mi bringával jól tudtuk követni az eseményeket, aztán a murányi utca sarkán a kopasz kiszállt az autóból és el akart szaladni, de a rendőrök a földre teperték."

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport