Üres szatyorral távozott a fegyveres rabló

2013.07.23. 19:11

Egy fiatal férfi július 18-án kora délután bement a magyarcsanádi Állomás utcában lévő takarékszövetkezetbe, ahol egy fegyverrel vagy fegyverutánzattal pénzt követelt - írja a police.hu. Miután az ott lévő alkalmazott közölte vele, hogy nincs pénze, a támadó a helyszínről elmenekült. A bűncselekményt a pénzintézet biztonsági kamerája rögzítette:

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjét felismeri, vagy tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság központi ügyeletét a 62/562-423-as számon, vagy a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívóján.

Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 400 000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amik segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti.