Bilincset, síkosítót foglaltak le egy kuplerájban

2013.07.24. 14:24

Prostituáltak futtatása és kábítószerrel való visszaélés miatt büntetőeljárást indított a rendőrség egy 35 éves gárdonyi férfi ellen – olvasható a rendőrség honlapján.

A Gárdonyi Rendőrkapitányságra június közepén érkezett bejelentés arról, hogy egy lakásban prostitúció folyik. Az élő 30 éves nő interneten keresztül hirdette szexuális szolgáltatásait. A házkutatás során a nyomozók nagy mennyiségű óvszert, bilincset, síkosítót foglaltak le.

Kiderült, hogy egy 17 éves lány is folytatott pénzért szexuális tevékenységet ugyanabban a lakásban. Naponta két-három partnerük volt, a pénzt az idősebbik nő élettársának adták át, akitől ennek fejében kábítószert kaptak. 

A 35 éves gárdonyi B. Lászlót a napokban fogták el, és kitartás, valamint kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt hallgatták ki. Az őrizetbe vett B. László előzetes letartóztatását kezdeményezték a gárdonyi nyomozók.

A kényszerintézkedést az ügyészség indítványozta, amelyet a Székesfehérvári Járásbíróság nem tartott indokoltnak, a férfi szabadlábon védekezik.