Zelma, Rajmund
-1 °C
5 °C
Index - In English In English Eng

Tetoválásáról azonosították a bőröndös gyilkos áldozatát

2013.07.26. 09:11

Hátán lévő tetoválásáról azonosították azt a lányt , akinek holttestére vasárnap találtak London Hill Mill városrészében. A magyar K. Alexandrát vélhetően a szintén magyar származású Gy. László ölhette meg. A lány holttestét egy bőröndben végighúzta a városrészen, majd egy erdős-ligetes területen otthagyta.

A lány édesanyja szerint Alexandra azért vállalt külföldi munkát, hogy segítsen családján, írja a Bors. A nő nyugtatókat szed, és a napokban Londonba kell utaznia, hogy DNS-mintát vegyenek tőle az azonosításhoz. Az anya az RTL Klubnak azt nyilatkozta, hogy lányát megfojtották, legalábbis ő úgy tudja.

A gyanúsított 29 éves debreceni származású férfi London Finchley városrészében, a Station Roadon lakott. Adatlapja szerint korábban egy tetováló szalonban dolgozott. A férfi a Facebookon ismerőse volt a lánynak, valamint meglehetősen durva, horrorisztikus és kegyetlen képeket töltött fel az oldalára. A Velvet tegnapi cikkében azt írja, a férfi horrorrajongó volt, és a lap által megkérdezett pszichológus szerint droghasználónak tűnik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport