Kurvát futtatott a rendőr és a fodrász

2013.07.31. 13:58

Két hónapig futtatott egy prostituáltat egy szegedi rendőr és egy fodrász. A nőnek lakást béreltek, és még az óvszert is ők vették neki – írja a Délmagyar. A szegedi bíróság kerítés bűntettében találta bűnösnek a férfiakat, felfüggesztett börtönt kaptak.

A különös stricipáros története úgy kezdődött, hogy a rendőr, L. Gergely elhatározta, nem fog posztos rendőrként 100 ezer forintból élni, hanem inkább egy előléptetés reményében feldobja a rendőrségen a fodrászát, F. Tamást, aki sokszor mesélt neki kisebb bűncselekményeiről. L. Gergelyt azonban nyomozás közben elkapta a hév, amikor megtudta, mennyi pénzt lehet nők futtatásával keresni.

A két férfi a prostituált, B. Adél keresetének a felén osztozott. A közösen futtatott fiatal lány kezdetben 30-40 ezer forintot is megkeresett egy nap, majd belefáradt a vendégek fogadásába, így az utolsó napokban már nem volt bevétele a hármasnak. A nő a bíróságon azt hangsúlyozta, őt senki nem kényszerítette prostitúcióra, sőt, keresete felét is magától ajánlotta fel a férfiaknak, akik csak „távolról segítették”.

A futtatók először fehérneműs képeket készítettek Adélról, akit L. Gergely korábbról más ismert, és tudta, dolgozott már hasonló munkakörben. A képeket a szegediboszorkanyok.hu-ra, egy erotikus társkeresőre töltötték fel. A férfiak eleinte a nő biztonságára is figyeltek, ott álltak az ajtaja előtt, vállalták a használt lepedők kimosását és az óvszerek beszerzését is.

A Délmagyar szerint a vádlottak megbánták bűnüket, L. Gergely még köszönetet is mondott az ügyészségnek és a rendőrségnek, és ígéretet tett arra, hogy ezentúl példás életre törekszik majd.