Riasztófegyverrel lövöldözött egy férfi Ősiben

2013.08.20. 21:40
Gáz-riasztófegyverrel lövöldözött egy idős férfi egy vendéglátóhelyen a Veszprém megyei Ősiben kedd délután; a férfit és egy vendéget, akik dulakodás közben sérültek meg, kórházba szállították a mentők.

Bakó Adrienn, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerint kedd délután a 73 éves helyi K. József  szóváltás után feltehetően egy gáz-riasztófegyverrel több lövést adott le a levegőbe az egyik ősi kocsmában. A lövöldözésben senki nem sérült meg. A férfit a helyiségben tartózkodók próbálták meg lefegyverezni. Földre vitték és ennek során kisebb dulakodás alakult ki, amelyben az elkövető és az italbolt egy másik vendége megsérült.

A rendőrség az ügy körülményeit szakértő bevonásával vizsgálja, a férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indít eljárást a várpalotai rendőrkapitányság. Lattenstein János, az Országos Mentőszolgálat megyei mentésirányítója az MTI-nek azt mondta: a vendéglátó-helyiségből két férfit könnyű fejsérüléssel szállítottak kórházba a mentők, nem lőtt sebbel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport