Naponta fogják el a fehérvári dílereket

2013.08.21. 16:21 Módosítva: 2013.08.21. 16:24

Újabb drogdílereket fogtak el a székesfehérvári kábítószerügyben – írja a police.hu. A 25 éves székesfehérvári nő augusztus 18-i halálát követően megindított büntetőeljárásban naponta bővül a gyanúsítottak köre. Két terjesztő előzetes letartóztatásba került.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, Székesfehérváron augusztus 18-án meghalt egy fiatal nő egy buli után, a lakásán „Y” feliratú extasykat és fehér port találtak. Az ezt követően megindított nyomozás során a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság aznap öt személyt fogott el, és hallgatott ki gyanúsítottként. T. Gergely 26 éves, K. Zsolt 35 éves és S. Nikoletta 22 éves székesfehérvári lakosokat kábítószer birtoklása, míg V. Gábor és V. Róbert 27 éves székesfehérvári lakosokat kábítószer kereskedelem miatt. Utóbbi két férfit a nyomozók őrizetbe vették. Előzetes letartóztatásukat a mai napon rendelte el a székesfehérvári járásbíróság.

Rajtuk kívül augusztus 19-én és 20-án további személyek elfogására került sor ugyanebben az ügyben. Sz. Zsolt 25 éves és S. Krisztián 21 éves székesfehérvári lakosokat a nyomozók kábítószer birtoklás bűntett, míg V. Róbert és K. Zsolt 27 éves székesfehérvári férfiakat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fogták el, majd hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók. Utóbbi két személyt bűnügyi őrizetbe vette a Fejér Megyei rendőr-főkapitányság, és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat.

Még két kábítószer-terjesztőt fogtak el a Fejér megyei nyomozók augusztus 21-én. Az elsődleges intézkedések azonban velük szemben még jelenleg is folyamatban vannak, ezért bővebb tájékoztatásra ezzel kapcsolatban a későbbiekben kerül sor.