Olivér
8 °C
13 °C
Index - In English In English Eng

Paradicsomszörny született Dormándon

2013.08.21. 12:53

Ezt a hatalmas paradicsomot Rabossai Sándor termelte Dormándon a Széchenyi utcában, írja a heol.hu. „A termés kicsivel többet nyom 75 dkg-nál. Az íze is kiváló volt. Ez azt jelenti, ha gondoskodunk a kertünkről, az meghálája. Nagyon szeretném viszontlátni ezt a ritka és kiemelkedő termést a lapban, rendszeres olvasójuk vagyok” – írta Rabossai Sándor a lapnak. Azt nem tudjuk, minket is rendszeresen olvas-e Sándor, de hogy a kiemelkedő termést bemutatjuk-e, az nem volt kérdés.

206371 paradics
Fotó: Heol.hu

De nem ez az első hatalmas zöldség, amiről tudomást szereztünk idén. Augusztus tizenharmadikán mutattuk be a tiszajenői óriásgumót. A kicsit több mint egy kilós, csecsemőfej méretű krumplicsodát a huszonnégy éves Sándor mutatta be.

Ön is látta?
  • Önnek gigatöke van? Az egész család kellett, hogy kihúzzák a sárgarépát? Óriási zöldségekre és gyümölcsökre vadászunk. Küldje el, töltse fel!
 

Az óriás méretű paradicsomok egyébként már évekkel ezelőtt felkeltették az amerikai filmkészítők érdeklődését is: A gyilkos paradicsomok támadása című film előzetesét itt nézheti meg:

Attack of the Killer Tomatoes Trailer