Megint megloptak egy fideszest

2013.08.22. 22:15

Csütörtök délelőtt bűncselekmény áldozata lett Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Alsózsolca fideszes alpolgármestere. Két táskáját emelte el családi háza előszobájából egy besurranó tolvaj, miközben férjével otthon tartózkodtak - írja a hvg.hu.

Csöbör a hvg.hu kérdésre megerősítette a hírt. Elárulta, a város közepén, a polgármesteri hivatal szomszédságában laknak, ezért többnyire a kaput sem szokták bezárni. Ezt használta ki a bűnöző, aki két táskát lovasított meg a házból úgy, hogy a családja semmit nem vett észre.

A rendőrök azóta találtak gyanúsítottat és előkerült a két táska is, csak éppen üresen. Információja szerint egy helybeli gyermekkorú személy volt az elkövető.

A napokban Tállai András államtitkárt is meglopta egy besurranó tolvaj. Az egész Borsod megye rendőrsége a tolvaj nyomába eredt, hiszen mielőtt kinevezték a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkárának, Tállai 8 évig volt Mezőkövesd polgármestere. A zsákmány 2-300 ezer forint körül van.A bűnöző egy nyitott földszinti ablakon mászott be, ami vélhetően a forróság miatt volt nyitva éjszakára.