Fantomképpel a kalapácsos támadó nyomában

2013.08.26. 16:22
Fantomkép az elkövetőről
Fantomkép az elkövetőről
Fotó: Police.hu

A Szentesi Rendőrkapitányság testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoz egy ismeretlen férfi után, aki még augusztus 21-én kalapáccsal támadt egy idős asszonyra. A feltételezett tettesről apolice.hu-raaz alábbi fantomképet tették fel:

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint múlt szerdán a kora reggeli órákban a férfi bement egy szentesi lakásba, ahol az ott lakó idős sértettet egy kalapáccsal fejbe ütötte, majd rövid dulakodást követően a helyszínről elmenekült. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A támadó – ha ez esetleg nem látszana a képen - körülbelül 40 éves, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja rövidre vágott, sötét színű, ritka és félrefésülve hordja. Szeme barna, és az áldozat azt is megfigyelte, hogy hunyorogva néz. Felső fogazata hiányos, ápolatlan, ajkának alsó részén seb látható. Orra mellett balra egy körülbelül 4-5 milliméteres, jól látható kerek szemölcs vagy anyajegy található.