Agyonvertek egy 23 éve nőt Békéscsabán

2013.08.31. 09:02 Módosítva: 2013.08.31. 13:16

Bántalmazás következtében meghalt egy 23 éves nő Békéscsabán szombatra virradóra  közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Vargáné Szombati Andrea elmondta: a mentőszolgálat értesítette a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét arról, hogy családi veszekedéshez hívták a mentőket, akik a házban egy sérültet találtak, a 23 éves nőn azonban már nem tudtak segíteni.

A házban tartózkodott az elhunyt barátja is, aki a mentőkkel szemben agresszíven lépett fel, és fegyvert fogott rájuk. A férfit a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével fogták el, a házban talált gázriasztófegyvert lefoglalták. A rendőrség büntetőeljárást indított.

2531295 P1060521
Fotó: Kiss Zoltán / beol.hu

A Beol.hu cikke szerint az érintett ház tulajdonosa egy nagyon rendes férfi, aki élettársával, az asszony lányával és vélhetően annak barátjával lakik, illetve a fiatal nő halála miatt csak élt ott. A szomszédok nem tartotják kizártnak, hogy a veszekedés féltékenység miatt robbant ki a fiatalok között. A lap úgy tudja, hogy a házon vannak biztonsági kamerák, amelyek akár rögzíthettek valamit a haláleset után történtekből.

A Beol emlékeztetett: bárki tarthat otthon gáz-riasztó fegyvert, viselni, vagyis magunkkal hordani viszont csak engedéllyel lehet. A fegyver egyébként laikusok számára kísértetiesen hasonlít az igazira, s azzal súlyos sérüléseket lehet okozni – írta a lap.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport