18 évet kapott az apagyilkos nő

2013.09.12. 14:46

Tizennyolc év börtönbüntetést kapott az az ötvennyolc éves gádorosi nő, aki 2011-ben két napig folyamatosan verte, végül pedig meggyilkolta kilencvennégy éves édesapját. A táblabíróság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés vétkében találta bűnösnek.

A férfi rosszul látott, és mozogni is csak nehezen tudott. Nyugdíját testvére kezelte, akit 2011 karácsonya után látogatott meg a lánya, ekkor kért tőle 2000 forintot ajándékra. Hazaérve azonba elitta a pénzt a kocsmában, este pedig összeveszett az idős apukával. Tízkor, mikor apja már az ágyon ült, tucatszor arcon ütötte az öklével, végül pedig egy 20 centis pengéjű késsel hason szúrta. Orvost ezután sem hívott hozzá, másnap reggel a kocsmába ment, de előtte ismét megverte az apját.

A földön vérző idős apukát végül másnap találta meg az egyik szomszéd. Rögtön kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. Az orovosok szerint ha időben segítséget kap, valószínűleg életben maradt volna.

A perben az ötvennyolc éves nő beismerte, hogy ő követte el a gyilkosságot, de azt mondta, nem akarta megölni az apját, és már nagyon bánja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport