Három halott a debreceni balesetben

2013.09.14. 09:45 Módosítva: 2013.09.14. 18:49

Hárman meghaltak egy balesetben, amely szombat délelőtt 9 óra körül történt a 354-es úton, Debrecen határában, Bocskaikert térségében.

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint két személygépkocsi frontálisan ütközött össze. A Bocskaikert felől Debrecen felé tartó személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért az út menetirány szerinti bal oldalára, és ott frontálisan összeütközött egy éppen akkor odaérő személygépkocsival.

A balesetet okozó gépkocsi férfi vezetője, valamint a szemből érkező kocsiban ülő férfi és nő a helyszínen meghalt.

A rendőrség a baleseti szemle idejére elterelte a járműveket a Debrecent elkerülő útszakaszról: Debrecennél a 35-ös útra, Bocskaikertnél a 4-es útra. Az útzárat délután négy előtt oldották fel.   

A 4-es főúton Debrecen és Apafa közötti szakaszán szombat délután több kocsi csúszott egymásba, a balesetben hatan sérültek meg, ketten súlyosan, négyen könnyebben - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. Eddig ismeretlen okból hat, egy irányban haladó autó rohant egymásba. A baleset miatt a 4-es főút érintett szakaszát lezárták, emiatt a Debrecenből haladó autókat a Nagyerdő irányába, a Hajdúhadház felől érkező járműveket a Pallagi útra terelik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport