Megrontásért ítélték el a kamaszlányokkal bújkáló férfit

2013.09.18. 13:37

Megrontásért két év három hónap szabadságvesztésre ítélte az Esztergomi Járásbíróság kedden a piliscsévi L. Lászlót, aki augusztusban több mint egy hétig egy 14 és egy 11 éves lánnyal, két testvérrel bujkált. A gyorsított eljárásban meghozott ítélet nem jogerős - közölte a Tatabányai Törvényszék szóvivője.

Rázsó Ferenc elmondta: miközben a férfi a lányokkal bujkált, egy rablást is elkövetett, de az az ügy még nincs bírósági szakaszban. A megrontásért kirótt büntetést az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

A 33 éves férfi augusztus 15-én vitte magával piliscsévi otthonából a tőle néhány háznyira lakó testvérpárt. A férfi ismerte a családot, korábbi hírek szerint a férfi és a 14 éves lány között szerelmi kapcsolat lehetett. A lány teherbe is esett, és június 15-én egészséges gyereket szült.

A férfi és a két lány Komárom-Esztergom megye több településén is felbukkantak. A lányokat augusztus 24-én a szlovákiai Párkányban találták meg. A rendőrség akkor még azt közölte, hogy nem követtek el bűncselekményt a sérelmükre.

L. Lászlót augusztus 25-én Esztergomban fogták el, mivel a gyanú szerint augusztus 21-én Pilismaróton egy kertjében dolgozó idős nőtől aranygyűrűt, fülbevalót és pénzt rabolt el. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte.  • Hírek
  • Hitelkártya