Kritikus az állapota a karját rejtélyesen elveszítő néninek

2013.09.21. 16:10 Módosítva: 2013.09.21. 16:12

A Kisalfold.hu-nak Dr. Skaliczky Zoltűn, a Petz-kórház főigazgató-helyettese úgynyilatkozott, hogy Magdi néni állapota kritikus, továbbra is kérdéses a felépülése. "Eszméletlen állapotban van a néni, lélegeztetjük, intenzív ellátásban részesítjük. Pénteken ugyanakkor már a fertőzés jelei mutatkoztak nála, ami sajnos további nehézségeket jelent az egyébként is életveszélyesnek minősülő állapotban".

Mint azt mi is megírtuk, szerdán találták meg a 86 éves idős nőt a kertjében, akinek vállból hiányzott a jobb karja, amit azóta sem találtak meg. Magdi nénit egyik szomszédja, József találta meg. Az idős asszony a tyúkól közelében feküdt, kihűlt, és félig eszméletlen volt, de utolsó erejével még jelezte, hogy valami történt a karjával.

Arról, hogy mi történhetett a nénivel, egyelőre csak találgatások vannak. A helyi háziorvos, dr. Szűcs-Farkas Attila szerint róka támadhatta meg az asszonyt, Győrasszonyfa polgármestere szerint viszont vaddisznó lehetett.

Az első orvosi vizsgálatok azonban nem erősítik meg feltétlenül az állattámadás-hipotézist. Az orvosok inkább vágott sérüléseket láttak, nem pedig marcangolást, és az is különös, hogy máshol nem találtak harapásnyomokat a nénin. A kórház ezért a rendőrséget is értesítette.