Lakásért kellett prostituáltként dolgoznia

2013.09.21. 15:03

Vádat emelt a rendőrség egy férfival és egy nővel szemben, akik a gyanú szerint akarata ellenére prostituáltként dolgoztattak egy húsz éves nőt – írja a police.hu. A zalaszentgróti sértett másfél éve megállapodott élettársának húgával, hogy gyermekeivel hozzájuk költözik.

Tavaly márciusban a befogadó nő és az ő élettársa azt mondták az átmenetileg hozzájuk költöző nőnek, hogy a lakhatásért és az ételért cserébe prostituáltként kell dolgoznia. Megfenyegették, hogy megverik, ha nem keres pénzt. A 24 éves nő és 37 éves élettársa két-három naponta, reggelenként kivitték a 74-es főútra, a baki körforgalom közelébe, ők pedig a közelből figyelték.

Több alkalommal Bécsbe utaztak, ahol a belváros egyik forgalmas utcáján kellett a nőnek prostituáltként dolgoznia. A kerítő nő és férfi minden alkalommal megmondták, hogy az egyes szolgáltatásokért mennyi pénzt kell kérnie. A 20 éves sértett a rendőröknek elmondta, hogy a keresett pénzt minden alkalommal a nap végén a férfinek át kellett adnia. A kihallgatáson a férfi és nő is tagadta, hogy prostitúcióra kényszerítették volna ismerősüket.