Tasó beperli Ertsey Katalint

2013.09.23. 17:22 Módosítva: 2013.09.23. 18:16

„Ertsey Katalin képviselő társam már második alkalommal állít valótlanságot rólam. Felháborítónak tartom, éppen ezért beperelem őt” – írja a képviselő, aki Ertsey szerint veréssel fenyegette meg Szél Bernadett LMP-s képviselőt.

taso
Fotó: Facebook

Szél a kiemelt beruházásokról kérdezte hétfő kora délután a kormányt, felszólalása alatt pedig a kormánypárti képviselők közül többen kiabálásukkal zavarták meg. A képviselőnő azzal fejezte be felszólalását, hogy a kormány először üt, aztán kérdez. Erre reagálta azt az egyik fideszes honatya – Ertsey Katalin posztja szerint Tasó László –, hogy „csak téged″.

„Fenntartom a blogomban írtakat – mondta az Indexnek Ertsey Katalin a feljelentés hírére. – Három éve itt ülök mellette, ismerem a hangját. Nem néztem a száját, de nyilvánvaló volt, hogy ő mondta. Tök normális képviselők ülnek körülötte, olyanok, akik nem mondanak ilyesmiket. Tasónak nem a múltkori meg a mostani volt a két kifogásolható megjegyzése. Minden hétfőn ilyenek mennek, most egyet megismert a nyilvánosság is."