Leírta a Hadházy nevet, kirúgták

2013.09.26. 21:11

Kirúgták a Szekszárdi Vasárnap című hetilap főszerkesztőjét, mert leírta a Hadházy nevet, igaz, nem a trafikmutyiról beszámoló korábbi fideszes képviselőről volt szó, hanem édesapjáról, írja a Hvg.hu.

A lap interjúsorozatában az adott interjúalany mondja meg, kivel készüljön a következő beszélgetés, így került volna sorra Hadházy apja, azonban az egész rovatot megszüntették. „Gyűlöli az édesapámat, vagy fél a Hadházy névtől?" – kérdezte a történtek miatt Hadházy Ákos a polgármestertől a csütörtöki közgyűlésen.

Horváth István nem cáfolta Hadházy állításait, csak annyit mondott, hogy a képviselő személyes harcot folytat. „Részemről az ügyet lezártnak tekintem" – tette hozzá a polgármester. Hadházy nem fogadta el a válaszát, a közgyűlés viszont igen.

A képviselő még június végén lépett ki a Fideszből, miután egy interjúban nyíltan vállalta: a tolnai megyeszékhelyen Horváth István polgármester és országgyűlési képviselő a trafikpályázatok listájával érkezett a kormánypárti képviselők találkozójára, hogy politikai szempontból véleményezzék az indulókat.

Hadházy azt mondta, bár az interjú megjelenése után nagyon sok támogatást kapott, nagy csalódás volt számára, hogy nem indultak meg azok a párton belüli viták, amelyeket hiányolt.