Ez mégis hogy maradhatott ki a hírekből?

2013.09.27. 22:03 Módosítva: 2013.10.01. 23:54
Mi sem értjük, miért nem olvashatta nálunk. De most bepótoljuk.
  • Napok kérdése, és vége a várakozásnak: októberben jön Széles Gábor energiacellája, a különleges szerkezet, amely miatt “Magyarország olyan növekedési pályára áll amin már vagy ötszáz éve nincs". Széles szerint "a készülék 150 kilogramm körüli, a levegőből csatolja ki az energiát és feltalálóinak akár Nobel-díjat is jelenthet".
    Széles: Nobel-díjat kaphat az energiacella >>>>
  • Ittas FBI ügynökök Pécsen: a baranyai Scully és Mulder a Magyarürögi úti kocsmánál FBI-igazolvánnyal és fegyverrel igazoltatta a járókelőket. A járőrök hamar elkapták őket, gázriasztó pisztoly is volt náluk.
  • "Napok óta részeg a lottónyertes - írtak a lapok. Most értettem meg. A Szanyinak sok évvel ezelőtt lottóötöse volt." – twittelte Deutsch Tamás a Blikk álhírére, miszerint a 3 milliárdot megnyerő férfi alkoholba fojtotta örömét.
    Kamuinfóra ugrott rá a Blikk és a teljes magyar sajtó >>>>
  • Tizennégy évig volt megtiltva egy magyar férfinek, hogy külföldre utazzon, ilyen sokáig húzódott ugyanis a csőddel és okirathamisítással kapcsolatos bűnügye. A férfit a per végén csak pénzbüntetésre ítélték, a tizennégy éves utazási tilalom miatt viszont a strasbourgi bírsághoz fordult, ahol négymillió forintot ítéltek meg neki. Az tizennégy évig tartó per már önmagában problémás a strasbourgi bíróság szerint, a tizennégy éves tilalom meg pláne.
  • "...ha itt bebizonyosodnak a tények, akkor olyan ember, aki ilyet elkövet, annak nincs helye a közéletben" – mondta Selmeczi Gabriella az ATV Startban a Papcsák Ferencet vesztegetéssel vádoló felvételről, de valószínűleg a tények szó helyett valami mást akart használni.
    Patkányozzák Papcsákot egy titkos felvételen >>>>
  • Tíz órán keresztül lehet Gyurcsány Ferenccel beszélgetni: a Demokratikus Koalíció vezetője jövő pénteken utcai fogadónapot tart, hogy kimondja, amit mindenki más körülír és vállalja, amit mindenki más megúszna.
    Gyurcsány: politikai harakirit követeltek tőlem >>>>
  • Mesterházy Attila boldog születésnapot kívánt Fodor Gábornak. "Kívánom, hogy álmait, terveit sikerre vigye, mert jó és igaz demokratára nagy szükség van ma a magyar politikában!" – írta az MSZP elnöke, miután pár hete kikosarazta Fodort, áthúzva politikai álmait és terveit.
    Az új SZDSZ a legtapasztaltabb kampányszakemberektől tanult >>>>
  • "Üzenem a rezsimnek: sem aljasság, sem fenyegetés nem állíthat meg és nem tántoríthat el minket! Kiállunk egymás mellett, megküzdünk az igazunkért, megvédjük egymást!" – írta a Facebookon Bajnai Gordon. Kollégánkban rögtön felmerült a kérdés: "Te üzentél már valaha a rezsidnek?"