18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megerőszakolhatták a kocogó nőt

2013.10.01. 22:08

A Hír TV kedd esti bűnügyi magazinjában megszólalt a múlt heti soroksári támadás áldozatának férje. A férfi elmondta, hogy a felesége hetente általában háromszor járt futni. Múlt szerdán este a kisfiával hiába várták haza, ezért többször is bejelentést tett a rendőrségen. Végül hajnalban, a kutyás rendőr találta meg a holttestet.

Ő és vele tartó barátja is ott voltak, amikor a rendőrök megtalálták a nőt, de nem engedték őket a bozótos közelébe, és azt is csak hosszú idő után, többszöri kérdésre közölték, hogy a felesége meghalt. A férj és barátja az elejtett rendőri megjegyzések, információmorzsák alapján úgy vélik, hogy a meztelenül megtalált nőt agyonverték, és zsineggel megfojtották. Úgy tudják, hogy a ruhája nem volt ott.

A férj szerint nem volt szükség azonosításra, amiből arra következtet, hogy a nő arca viszonylag ép maradt. Mivel azonban az egyik rendőr azt kérdezte tőle, hogy terhes volt-e a felesége vagy menstruált-e, biztos benne, hogy megerőszakolták, és ezért lehetett véres. Ez lehetett szerinte az oka annak is, hogy nem engedték a holttest közelébe: nem akarták, hogy ilyen állapotban lássa a feleségét.

A BRFK 14 fős nyomozócsoportot hozott létre, ismeretlen tettes ellen nyomoznak. Kedd délután a közvélemény megnyugtatása érdekében kiadott közleményből csak annyi derült ki, hogy nem reagálnak a sajtóban és a közösségi oldalakon megjelent találgatásokra.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport