Az Index még a picsázást is elhallgatta

2013.10.02. 07:22 Módosítva: 2013.10.02. 12:42
Észrevette, hogy megint nem írunk meg minden fontos hírt? Bepótoljuk!
 • „Érdekes, izgalmas érzés egy elfogatóparancs árnyékában élni" – ez nem Hernádi Zsolt Mol-vezér reakciója arra, hogy az Interpol körözést adott ki ellene, hanem Dániel Péter exgyurcsányista botrányhős Facebook-bejegyzése, aki ellen az általa lekurvázott Wittner Mária indított rágalmazási pert. „Visszamenjek az orbáni diktatúrába azért, hogy megalázzanak, elítéljenek, meghurcoljanak vagy talán meg is öljenek végül? Nehéz kérdés... Gondolkodom még rajta. Shalom!″ – töpreng Dániel a mártírsors vállalásán a Földközi-tenger partján.
 • „Jellemóriások harca″ – szólt be Oszkó Péter volt pénzügyminiszter a Hernádi-ügy miatt két lapnak is. Oszkó szerint egyébként a közbeszéd színvonalát az MSZP és a Fidesz süllyesztette le, a média csak közvetít.
 • Szekeres Imre volt hadügyminiszter gyors gyógyulást kíván Orbán Viktornak, és sajnos viccelni is megpróbál: „Ennyire még soha nem értettem meg, mint most, én szeptember 10. óta vagyok gipszben. A különbség politikai: ő a bal, én a jobb lábamon sérültem le.″ Az MSZP-s képviselő teniszezés közben törte el a lábát, a fekvőgipsz helyett a napokban kapott járógipszet. Orbánt valószínűleg fociedzés közben érte baleset.
 • Az MSZP-s Burány Sándor valamilyen okból egy 800 fényévre lévő szupernóváról posztolt képet a Facebookon. „Jó, hogy messze van, mert kissé ijesztő!", „Nem semmi" – még ilyen kommenteket is kapott.
  1383746 547482495306302 14942216 n
  Fotó: Burány Sándor Facebookja
 • „Elmész te a picsába!″ – válaszolta a jobbikos Apáti István cigányozására az LMP roma származású képviselője, Osztolykán Ágnes a parlamentben, ezen pedig nem más, mint a képviselőnőknek rendszeresen beszólogató fideszes Tasó László akadt ki. „Tehát, ha képviselőnők szólnak be a bal-liberális oldalról, akár vulgárisan is, az nem probléma, nem érzékeny rá a roppant igényes közönség? Netán az LMP-s képviselőnőknek mindent szabad?" Tasó azt is sérelmezi, hogy az Index nem számolt be a cigányozáson kiakadó cigány képviselőnő szavairól, bezzeg az ő erőszakos beszólásáról igen.
 • „Attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek″ – ezt mondta korábban Osztolykán Ágnesnek Zagyva György Gyula, aki az Osztolykán által most a picsába elküldött Apáti Istvánnal tartott sajtótájékoztatót Fegyencváros, avagy bűnözők az FTC körül címmel arról, hogy szerinte az Fradi Security tagjai Újpest-szurkolókat vertek, és alvilági figurákat alkalmaznak. Zagyva egyébként UTE-szurkoló. A Jobbikon belüli kényes egyensúly a fradista Lenhardt Balázs kilépésével borult fel.
 • pár hete szabadult Zuschlag János ellátogatott fiával a budapesti vidámparkba még a bezárás előtti napon, de csalódott: „csak a jegyekért 9000-et fizettem, drágább mint Ausztria és sokkal ocskább″. A vidámpark utolsó óráit itt örökítettük meg.
 • Schmuck Andor, az MSZDP elnöke az idősek világnapja alkalmából felavatta az Első Nyugdíjasbarát Közértet („heti ajánlatukban 3%-30% között juthatnak olcsóbban a termékekhez e korosztály tagjai"), valamint Bangó Margittal közösen előadta a Hallo Cherry című dalt. Ez a Youtube-ra is felkerült.