Megkerültek az elhurcolt magyar gyerekek

2013.10.10. 18:30

Egy Vas megyei nő visszakaphatja gyerekeit, akiket 9 éve hurcolt el volt férje. A férfi motorbalesetben meghalt Paraguayban, a rendőrség ezután jött rá, hogy körözés alatt állt, írja a Nyugat.hu.

Johann Ehmann, grazi férfi egy magyar nőt vett feleségül, házasságukból pedig két gyermekük született. Kapcsolatuk később megromlott, a nő válni akart. A férfi fenyegetni kezdte a feleségét, hogy megöli őt és a gyerekeket is, majd mindent felrobbant. A nő végül megszökött és elvált a férfitól, a bíróság pedig a nőnek ítélte a gyerekeket. Ehmann rendszeres láthatást kapott.

2004 végén a férfi egyszer nem vitte vissza az anyjához a gyerekeket, és eltűnt. A rendőrség körözést adott ki ellene. A nő 2004 óta egészen mostanáig semmit nem tudott a jelenleg 17 és 13 éves gyerekekről. Most azonban az osztrák rendőrség jelentkezett.

Paraguayban, Encarnacion településnél az osztrák férfi halálos motorbalesetet szenvedett. A paraguayi rendőrség úgy tudta, a férfi felesége nem él, így a gyermekeket árvaként kezelték, és felvették a kapcsolatot az osztrák hatóságokkal. Így derült ki, hogy a férfit és a gyerekeket is körözi a rendőrség, a gyermekek anyja pedig Magyarországon él.

A lap úgy tudja, az anya egyelőre még nem találkozott újra a gyermekeivel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport