Elcsalták, megverték, kirabolták, csomagtartóba zárták

2013.10.13. 08:47

A monori rendőrök négy embert vettek őrizetbe, mivel bántalmaztak és kiraboltak egy 54 éves budapesti férfit, írta a police.hu.

A Monori Rendőrkapitányság ügyeletére egy gyömrői vadászház személyzete tett bejelentést 2013. október 10-én 12 óra körüli időben arról, hogy az erdőben találtak egy személygépkocsit, amelynek a hátsó ablaka be van törve, és egy férfi kiabál a csomagtartóból. A rendőrség a tűzoltók segítségével kiszabadította a férfit.

Az 54 éves budapesti férfi a kihallgatásán elmondta, hogy mielőtt megtalálták, fél nyolc körül autóval érkezett egy ismerősével a gyömrői erdőbe, ahol három ismeretlen férfi egy vascsővel többször megütötte, majd miután gyorskötözővel összekötötték a kezét és lábát, bezárták kocsija csomagtartójába.

fotó: police.hu
fotó: police.hu

Elvettek tőle három mobiltelefont és a nála lévő készpénzt. Úgy vélte, bántalmazásában közreműködött az a 17 éves gyömrői férfi is, aki elcsalta az erdőbe.

A monori rendőrök a beszerzett adatok alapján a BRFK Bűnügyi Szervek Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársainak segítségével Budapesten elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható J. Márk 19 éves pilisi, valamint K. Gergő Zoltán 20 éves és K. Roland 19 éves budapesti lakosokat. A 17 éves gyömrői férfi- miután a rendőrök a lakásán keresték- önként jelentkezett a Monori Rendőrkapitányságon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport