El akartak hurcolni egy gyereket a Jászain

2013.10.17. 10:11 Módosítva: 2013.10.17. 12:44

Egy középkorú nő próbált meg elrabolni egy kisgyereket anyjától csütörtökön a Jászai Mari téren, a villamosmegállóban – értesült a Havariapress. A nő megragadta a gyerek kezét, és rángatni kezdte, de az anyja nem engedte. A nőt a járókelők körbefogták, és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.

A rendőrség az esetről annyit közölt, hogy az eset reggel 7.20 körül történt, amikor a négyéves kisfiú édesanyjával a villamosra várt. Azt nem írták, hogy ismerős vagy idegen volt-e a nő és fia számára az asszony.
 
Az anya azonnal hívta a rendőröket, akik intézkedtek az akkor már a megálló padján ülő nővel szemben. A rendőrök kérdéseire az asszony zavartan és összefüggéstelenül válaszolt. A rendőrségi közlemény szerint a nő azt mondta, azért akarta magával vinni a gyermeket, hogy a Széll Kálmán téren meleg teát és zsíros kenyeret adhasson neki.
 
A kisfiúnak az ijedtségen túl nem lett baja.
 
A hatvanéves Cs. Gizella ellen a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanújával elmeszakértő bevonásával folytatja le.