Hiába kérdeztük Gyurcsányékat az MSZP-s pénzekről

2013.10.17. 17:46
Mindenki tudja, de nem tudni, mit? Vagy senki nem tudja, hogy mit is sejtet? Vagy sejteti azt, amit nem is tud? Azt viszont tudjuk, hogy sem Gyurcsány Ferenctől, sem Gréczy Zsolttól nem tudjuk meg azt, amit eddig is legfeljebb csak sejtettünk.

"Én voltam ennek a pártnak az elnöke. Sok helyről vándorolt oda a pénz, Európából nem nagyon. Ahonnan meg vándorolt, azt meg jobb, ha nem tudjuk" - mondta napokkal ezelőtt Gyurcsány Ferenc az MSZP-ről egy fórumon. Arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen információi vannak az állítólagos illegális pénzmozgással kapcsolatban. Bizalmasát, a DK-szóvivő Gréczy Zsoltot is megkérdeztük arról, mit is tudhat Gyurcsány és miért nem árul el konkrétumokat.

Gyurcsány és Gréczy titokzatoskodik

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás