Bernát, Felícia
EUR 382,92 Ft
USD 362,57 Ft
8 °C
30 °C

Nem csak a szívét ejtette rabul

2013.10.19. 10:31

Áthívta magához, aztán rabul ejtette nőismerősét a komáromi U. János. De a lovag nemcsak a hölgy szívére vágyott, három napra a lakásába zárta, írja a police.hu.

A nő eltűnése után anyja értesítette a Komárom-Esztergom megyei rendőröket. A rendőrök néhány óra leforgása alatt kiderítették, hol lehet a pár, és azonnal ki is mentek a helyszínre. Bekopogtak és rögtön a nő nyitott ajtót, de először nem mert kilépni a lakásból. Amikor már csak kartávolságra volt az egyenruhásoktól, azok maguk mögé rántották. Ahogy beléptek a lakásba, megtalálták U. Jánost is, késsel a kezében. Ezt felszólításra eldobta.

Az 51 éves férfit a rendőrök elfogták és előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra. Amikor kihallgatták, mindent bevallott. Őrizetbe vették és felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése, továbbá súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak ellene eljárást.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek