Eltűnt egy idősödő férfi Egerből

2013.10.20. 08:51

A lakosság segítégét kéri a rendőrség egy 65 éves erdőbényei férfi, Országh László Károly eltűnésének ügyében. A férfi hozzátartozója tett bejelentést arról az Egri Rendőrkapitányságon, hogy Országh László szerda délelőtt fél tizenegykor elment egri tartózkodási helyéről, és azóta nem ad életjelet magáról, telefonján nem elérhető. Eddig nem sikerült felkutatni.

A férfi ősz hajú, 170 cm magas, 87 kiló súlyú, telt alkatú. Nyakában ezüstláncot, rajta kisméretű ezüst keresztet visel. Csuklóján márkajelzés nélküli, ezüstszínű karórát és fekete karkötőt hord. Utolsó ismert ruházata: kék vékony kabát, szürke oldalzsebes melegítő nadrág, fekete cipő, fekete színű laptoptáska. Egy kék színű görbebotot használ.

Orvosi kezelés alatt áll, de gyógyszereit nem vitte magával. Testén szívműtéti heg, jobb csípőjén protézis beültetésből származó műtéti heg, karján és lábán érkivétel miatti műtéti heg látható.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap reggel arról számolt be, hogy előző éjszaka az esztergomi  Dobogókői úthoz riasztották a rendőröket, ahol egy férfi lenge ruházatban sétált az út mellett. Mire a megadott címre értek, a férfi a füves árokban feküdt. Rosszul volt, így a járőrök mentőt hívtak hozzá. Azonnal kórházba vitték.