Tesztelje ellenzéki nyíltlevél-ismeretét!

2013.10.25. 15:53
Lehet nyavalyogni, hogy milyen béna az ellenzék, de azt el kell ismerni, hogy a nyílt levelek írásában verhetetlen. Persze ezt a gyilkos politikai fegyvert túlzásba sem érdemes vinni, mert a végén már azt sem fogják tudni az egymással levelezők, hogy ki, kinek és a mi a fenét írt. Tényleg, Ön tudja?

Ha az október 23-ai nagy ellenzéki összefogás nem is úgy alakult, ahogy azt a szervezők szerették volna, annyi szórakoztató mellékterméke azért csak lett, hogy az összefogáson összevesző ellenzéki vezérek azóta egymással levelezgetnek. Ez persze eddig sem volt másként, ezért nyíltlevélismereti kvízjátékunkban korábbi remekműveket is beválogattunk. Orbán Viktor elképesztő szerencséje, hogy életerős politikusként állja a sarat a nyíltlevelezőkkel szemben.

De vajon felismeri-e Ön - kiragadott idézetek alapján -, hogy egy-egy bugyuta/álszent/ájtatoskodó/kioktató/álbenyalós/őszintének tűnő/kuncsorgó/lelkiismeretrejátszó levél melyik ellenzéki politikus lelkén szárad?

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »