Mentő karambolozott Salgótarjánban

2013.11.09. 19:37 Módosítva: 2013.11.10. 08:59

Összeütközött egy mentőautó és egy személygépkocsi szombat este Salgótarjánban, három ember megsérült - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A baleset Salgótarján belvárosában történt, a Bajcsy Zsilinszky úton, a mentőállomás közelében.

A mentő megkülönböztető jelzéssel beteget szállított, amikor eddig tisztázatlan körülmények közt egy személygépkocsi eléjük került, és a két jármű összeütközött. Mindkét gépkocsiban jelentős kár keletkezett - tette hozzá.

A karambolban két mentős könnyebben megsérült, őket a megyei kórházban látták el. A balesetben részt vett autó sofőrje - aki egyedül utazott - súlyosabb sérülést szenvedett, őt a salgótarjáni kórházban ápolják.

Budapest

Eközben Budapesten kanyarodás közben felhajtott a járdára és elgázolt két gyalogost egy autó - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. Dudás-Kanyog Andrea elmondta: az autó a X. kerületben, a Pongrác útról balra kanyarodott a Kőrösi Csoma Sándor útra, de eközben felcsúszott a járdára, ahol elütött két gyalogost. A kocsi ezután nekicsapódott egy vasoszlopnak, majd a Kőbányai úti villamospályán állt meg.

Pákozdnál is teljes útzár volt, gyalogosgázolás miatt a rendőrök Dinnyés felé terelnek, mert közúti közlekedési baleset történt Kisfalud és Pákozd között a 8116-os számú úton. Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi elgázolt egy férfit. A helyszíni szemle folyamatban van. A forgalmat Székesfehérvárnál a 7-es főútra, míg Pákozdnál a 6213-as útra terelik Dinnyés felé.

Két személyautó ütközött össze a fővárosi Üllői úton, a népligeti felüljárón kora este, a felüljárót a rendőrség teljes szélesen lezárta. A balesetnek öt sérültje van. A helyszínelés teljes útzár mellett folyik, de várhatóan 8 óra előtt egy-egy sávot megnyitnak a forgalom előtt. Az egyik autóból két embert kellett kimenteniük a tűzoltóknak feszítővágó segítségével. A másik autóban három ember sérült meg.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport