Elfelejtette, hol parkolt, 5 hétig kereste az autót

2013.11.10. 17:26

Az Oktoberfest után öt hétig kereste autóját egy negyven év körüli olasz férfi, írta a Spiegel Online. A férfi egy napra ment mulatni a bajor fővárosba, de sokat rontott a hangulatán, amikor ráébredt, elképzelése sincs, hogy pontosan hol tette le a kocsiját.

Az ezüst színű Volkswagen Golffal okosan egy külső utcában parkolt, közel az egyik villamosmegállóhoz, a belvárosba már villamossal ment. Csakhogy amikor megpróbálta visszaidézni az utca és a villamosmegálló nevét, rájött, számára az egyik név pont olyan, mint a másik, esélye sincs, hogy megtalálja a kocsit. Ezután kezdődött az elkeseredett bóklászás, öt hét alatt háromszor is elutazott Münchenbe csak azért, hogy az autó nyomára bukkanjon. Hiába.

Végül éppen szerencsétlensége hozta meg a szerencséjét, szánalmas esetét ugyanis már az Abendzeitung is megírta, a lap egyik olvasója pedig ráismert a hetek óta a környékükön parkoló autóra. Az olasz férfi így végül visszaszerezte kocsiját, és megismerte Münchent. Talán jobban is, mint szerette volna.

Jackie Brown - Louis Shoots Melanie (1997)