Eltűnt egy magyar énekesnő Budapesten

2013.11.16. 11:18

Brady Orsolya, a BradyO zenekar frontembere november 9-én, több mint egy hete tűnt el. Táskáját, benne a telefonjával és irataival a pesti rakparton, a Szent István Park magasságában találták meg. Testvére szerint feltehetően öngyilkosság történt, de nem adja föl a reményt, tovább keresi.

„Tisztelt zenésztársak és barátok! Brady Orsolya (BradyO, zenekarunk énekesnője) több mint 72 órája eltűnt és még nem került elő. Segítsetek őt megtalálni, nagyon kérünk titeket. Kérdezzetek körbe, hogy látta-e Orsit valaki szombaton este vagy délután Budapesten" − áll a zenekar felhívásában.

Nagy Gábor, az eltűnt lány testvére lapunknak azt nyilatkozta, hogy bár nem volt jó állapotban testvére, és nagy eséllyel öngyilkosságot követett el, nem akarja feladni a reményt, tovább keresi. A lány eltűnését bejelentette a rendőrségen, testvére barátait végigtelefonálta, hátha tud valaki valamit - a lány egy ismerőse jelentkezett, hogy az eltűnés után 3 nappal mintha őt látta volna leszállni a 24-es villamosról, de nem biztos benne -, illetve felvette a kapcsolatot a budapesti vízi rendőrséggel, akik azt ígérték szonáros keresést folytatnak az eltűnés helyszíne körül. 

A lány, eltűnése napján fehér pólót, sötét kabátot és egy barna kordbársony nadrágot viselt. Nagy Gábor, az eltűnt énekesnő testvére azt kéri, aki bármit tud az énekesnő hollétéről, jelezze a 70/319-4483 számon vagy a rendőrségen.