Széles Gábor nem adja fel

2013.11.17. 15:37

Bár Széles Gábor nagyvállalkozó továbbra sem árulta el, miért adott saját, háromcsillagos wellness-szállodájának plusz egy csillagot a szállodaszövetség jóváhagyása nélkül, egy ismert étteremkalauz toplistájával vágott vissza a kétkedőknek.

Széles a Facebook-oldalán tette közzé azt a listát, amely a magyarországi wellness-szállodák rangsorában a tulajdonában álló zalacsányi Batthyány Kastélyszállót a 6. helyre tette. A listát a Gault&Millau magyarországi gasztrókalauza állította össze.

Önmagában persze az, hogy a Gault&Millau listájára felkerült a zalacsányi szálloda, még nem magyarázat arra, miért rakatott fel Széles Gábor a három csillag mellé plusz egyet. Anélkül, hogy a szállodaszövetségnél bármikor is kérte volna a 2011 novemberében megszerzett háromcsillagos superior minősítés felülvizsgálatát.

Az önkéntes csillagszögeltetésről az Origo számolt be még pénteken, válaszul Széles Gábor bejelentette: beperli a lapot. Szerinte személyére és a Batthyány Wellness Kastélyra vonatkozóan valótlan állításokat írt a lap. Széles arról viszont már nem beszélt, hogy kért-e átminősítést, vagy ő maga érezte úgy, hogy a fejlesztések és lelkesedése csak megérdemli azt a plusz egy csillagot.