Pestre költöztetné gyerekeit Rezešová

2013.11.24. 08:51

Eva Rezešová abba a XIII. kerületi luxus apartmanba akarja költöztetni mindkét gyerekét, ahol jelenleg házi őrizetét tölti - írja a Vasánapi Blikk. Pénteken csak az egyik vádpontban találták bűnösnek a szlovák milliomosnőt, aki négy ember halálát okozta tavaly augusztusban ittasan, száguldó BMW-jével.

Az előzetesben már letöltött idő és a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége miatt ténylegesen akár mához képest két év kilenc hónap múlva is hazamehet szlovákiai otthonába. Az ítélet nem jogerős, de a másodfokú ítéletet a XIII. kerületben, házi őrizetben várhatja ki Rezešová. 

Amíg az eljárás folyamatban van, gyerekei Magyarországra költöznek, és itt járnak majd iskolába is. Ez azonban nem fog könnyen menni, mivel Ella nevű lányának édesapja, Erik Fischer nem engedi. "Erik rövid időre megkapta Ella felügyeleti jogát, ezt azonban Eva édesanyja megfellebbezte. Így a kicsi visszakerült nagymamájához, de az apa kérésének megfelelően a bíróság úgy határozott, külföldre nem vihetik Ellát az ő engedélye nélkül. Márpedig nem fog beleegyezni, hogy két órát kelljen autóznia, hogy láthassa a lányát" - mondta a Vasárnapi Blikknek a volt sportoló apa egyik barátja.

Az ítélet hátteréről itt olvashatnak, a szlovákiai reakciókról pedig itt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport