A válás törte meg a meztelen öngyilkost

2013.11.26. 20:03

hvg.hu megkereste a szombaton a Blaha Lujza térre meztelenül kiugró szegedi férfi húgát, aki mindenféle híresztelést cáfolandó leszögezte: a bátyja öngyilkos lett. Dóra szerint Szabolcs - aki nem hagyott hátra semmilyen búcsúlevelet - tudatos elhatározással, pontosan a 29. születésnapján vetett véget az életének.

A férfi életében két évvel ezelőtti válása jelentett törést, azóta többször említette azt, hogy elmerengett már az öngyilkosság lehetőségén. Traumája mellett azonban Szabolcs "rendkívül felelőtlenül" élt, szórta a pénzt, rengeteg adósságot halmozott fel, amit főleg a szülei voltak kénytelenek törleszteni. Dóra szerint bátyja azért bérelt egy egész lakosztályt öngyilkosságához, mert életében még egyszer szerette volna gazdagnak érezni magát.

Bátyját Dóra amúgy is "rendkívül intelligensnek" nevezte, aki azonban titkolta problémáit, egyedül feleségét engedte magához közel - valószínűleg ezért is viselte meg a válás. De Szabolcs nagyon kettős természetű volt, "jótékonykodó, önfeláldozó" vonásai mellett volt egy "pusztító" énje is. Dóra azt a spekulációt viszont nem hiszi el, miszerint Szabolcs agyát a Feldmár Intézet csoportos foglalkozásain átmosták volna.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport